Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Nůž pro policisty a strážníky
07.09.2021 Vše o EDC
Nůž pro policisty a strážníky
Jaký typ nože policisté potřebují? Jak vybírat? Kde jej nosit? Odpověď je subjektivní, ale napovíme. číst celé
Paracord, o čem to vlastně je?
30.08.2021 Vše o EDC
Paracord, o čem to vlastně je?
Paracord náramky a přívěsky jsou skvělou volbou pro sportovně a outdoorově založené muže. Nadchnou především milovníky přírody, dobrodružství a adrena... číst celé
Jak vybrat nůž?
04.03.2021 Vše o EDC
Jak vybrat nůž?
Jak vybrat nůž je otázka, kterou si pokládá mnoho zákazníků. O to víc, pokud vybírají nůž pro někoho konkrétního a proto je tu tento článek. číst celé
Zobrazit všechny články

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas GSG Příbram s.r.o., se sídlem Slepá 355, 26101 Příbram, IČ 26429934, Spisová značka: C 81635 vedená u Městského soudu v Praze (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Nůž pro policisty a strážníky
07.09.2021 Vše o EDC
Nůž pro policisty a strážníky
Jaký typ nože policisté potřebují? Jak vybírat? Kde jej nosit? Odpověď je subjektivní, ale napovíme. číst celé
Paracord, o čem to vlastně je?
30.08.2021 Vše o EDC
Paracord, o čem to vlastně je?
Paracord náramky a přívěsky jsou skvělou volbou pro sportovně a outdoorově založené muže. Nadchnou především milovníky přírody, dobrodružství a adrena... číst celé
Jak vybrat nůž?
04.03.2021 Vše o EDC
Jak vybrat nůž?
Jak vybrat nůž je otázka, kterou si pokládá mnoho zákazníků. O to víc, pokud vybírají nůž pro někoho konkrétního a proto je tu tento článek. číst celé

 

 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz