Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Nůž pro policisty a strážníky
07.09.2021 Vše o EDC
Nůž pro policisty a strážníky
Jaký typ nože policisté potřebují? Jak vybírat? Kde jej nosit? Odpověď je subjektivní, ale napovíme. číst celé
Paracord, o čem to vlastně je?
30.08.2021 Vše o EDC
Paracord, o čem to vlastně je?
Paracord náramky a přívěsky jsou skvělou volbou pro sportovně a outdoorově založené muže. Nadchnou především milovníky přírody, dobrodružství a adrena... číst celé
Jak vybrat nůž?
04.03.2021 Vše o EDC
Jak vybrat nůž?
Jak vybrat nůž je otázka, kterou si pokládá mnoho zákazníků. O to víc, pokud vybírají nůž pro někoho konkrétního a proto je tu tento článek. číst celé
Zobrazit všechny články

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
    1. Udělujete tímto souhlas společnosti GSG Příbram s.r.o., se sídlem Slepá 355, 26101 Příbram, IČ 26429934, Spisová značka: C 81635 vedená u Městského soudu v Praze (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

      • emailovou adresu
    2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

      • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
    3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

      • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
    4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

      • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
      • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
    5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

    6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

    7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

      • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
      • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
      • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
      • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
      • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
      • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
      • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
      • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Nůž pro policisty a strážníky
07.09.2021 Vše o EDC
Nůž pro policisty a strážníky
Jaký typ nože policisté potřebují? Jak vybírat? Kde jej nosit? Odpověď je subjektivní, ale napovíme. číst celé
Paracord, o čem to vlastně je?
30.08.2021 Vše o EDC
Paracord, o čem to vlastně je?
Paracord náramky a přívěsky jsou skvělou volbou pro sportovně a outdoorově založené muže. Nadchnou především milovníky přírody, dobrodružství a adrena... číst celé
Jak vybrat nůž?
04.03.2021 Vše o EDC
Jak vybrat nůž?
Jak vybrat nůž je otázka, kterou si pokládá mnoho zákazníků. O to víc, pokud vybírají nůž pro někoho konkrétního a proto je tu tento článek. číst celé

 

 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz